Висловлюємо щиру вдячність президенту благодійного фонду «Фонд Фреда в Україні» Яну ЕБЕЛЧИШ за тривалу та плідну співпрацю з нашою лікарнею
06.12.2022
ФІНПЛАН 2022р.
22.12.2022

Вже більше 2-х років тому представництво ВООЗ в Україні за участі Аліси Ладик-Бризгалової започаткувало проєкт по роботі мультидисциплінарних мобільних команд з охорони психічного здоров’я. Завдяки безперервній роботі з вітчизняними та іноземними тренерами члени команди навчились абсолютно новим для України підходам до відновлення пацієнтів із порушеннями зі сторони психіки, що забезпечує значно більший вплив на покращення якості життя наших клієнтів.

З 2021р. за результатами пілотного проєкту Національна служба охорони здоров’я України фінансує роботу наших мультидисциплінарних мобільних команд м. Берегово, які надають послуги близько сотні клієнтам. Новий електромобіль отриманий від ВООЗ, значно полегшить цю роботу  та не забруднюватиме навколишнє середовище. Питання відновлення психічного здоров’я є надзвичайно важливим у ці важкі для країни часи, як для наших «старих» клієнтів, так і для «нових», серед яких чимало ВПО, які потребують допомоги у інтеграції. Завдяки автівці ми матимемо змогу відвідувати наших клієнтів у зручних для них локаціях із значно більшою частотою.

Коментарі вимкнені.